Snehvide

Teater: Operaen i Midten/DK

Antal medvirkende på scenen: 65

Målgruppe: fra 5 år

Varighed: 70 min

Om forestillingen

En eventyrlig ny opera for hele familien.
Musikken har klang af Broadway, når Paul Schwartz komponerer vores helt nye version af Snehvide, og teksten har masser af poesi og humor når Lars Oluf Larsen skriver den. Oven i det får opsætningen masser af energi og ungdom, når Musikdramatisk Teaterskoles Talentlinje leverer solisterne.
Pernille Elimar er leder af Talentlinjen, og hun er også forestillingens instruktør. Hun har gennem et år klædt unge talenter på, så de har redskaberne til at udfylde de solistroller, der er skabt til dem og Operaen i Midtens version af historien.
MidtVest Juniorkor udgør forestillingens ensemble, mens Det Kongelige Teaters Balletskole i Holstebro sørger for dygtige dansere.

Snehvide og skønheden inden i
Dronningen af Vesterland er guddommelig smuk, hvilket hendes magiske spejl trofast fortæller hende hver morgen, når hun får sat håret af sin frisør. Dronningens datter, Snehvide vil også gerne være smuk, men den eneste der syntes det, var hendes far, kongen, og han er død. Da spejlet en dag skifter mening og udnævner Snehvide til den smukkeste, tager handlingen fart. Dronningen beordrer sin jæger til at skaffe Snehvide af vejen, men en forklædt prins fra Østerland, der er kommet for at skabe fred mellem de to riger, forelsker sig ved første blik og redder hende. Snehvide flygter ud i skoven hvor hun møder syv forældreløse børn, der lever et kummerligt liv i deres lille hytte. Den forelskede prins leder efter hende, den hævngerrige dronning leder efter hende. Men hvem finder hende først? Og hvad er skønhed i det hele taget?

Iscenesættelse: Pernille Elimar
Dirigent: Flemming Vistisen
Komponist: Paul Schwartz
Librettist: Lars Oluf Larsen
Scenografi og kostumer: Jan de Neergaard
Lysdesign: Kristoffer Lystek
Koreografi: Patricia Seron Pawlik
Medvirkende:

Både børn og voksne skal have billet til forestillingen.

Spilleplan for Snehvide:

Dato/tidspunkt Titel Spillested Spilles for Billetkøb
lørdag d. 25/11 kl. 14:00 - 15:10 Snehvide Messecenter Herning Familier Afsluttet
lørdag d. 25/11 kl. 17:00 - 18:10 Snehvide Messecenter Herning Familier Afsluttet
søndag d. 26/11 kl. 14:00 - 15:10 Snehvide Messecenter Herning Familier Afsluttet